Mesoestetic Acnelan Peeling – Akne

Mesoestetic Acnelan®  metoden kombinerer en intensiv medicinsk behandling,  med en komplet serie af hjemmeprodukter. Acnelan Solution fra Mesoestetic er et banebrydende koncept indenfor behandling af akne. Intensiv professionel behandling, der giver resultater efter første behandling.

Mange har oplevet at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Derfor tilbyder jeg nu Acnelan peeling fra Mesoestetic, som er den mest effektive behandling af akne på det kosmetiske marked i dag.

Acnelan peeling dræber aknebakterier, udjævner huden, reducerer røde ar efter akne og optimerer hudens struktur.
  • EFFEKTIV BEHANDLING AF AKNEPLAGET HUD OG RØDE AKNE-AR
  • REDUCERER RØDME
  • DRÆBER AKNE-BAKTERIERNE
  • DYBDEGÅENDE RENSNING AF HUDEN
  • HARMONISERE FEDTBALANCEN I HUDEN
  • OPTIMERER SELVE HUDENS TEKSTUR
  • FORBEDRER  LIVSKVALITETEN
  • UDJÆVNER HUDENS TONE OG FORBEDRE DENS UDSEENDE
  • UDJÆVNER HUDENS TONE OG FORBEDRE DENS UDSEENDE

For at du kan få den optimale behandling med Acnelan, skal huden forberedes til peelingen. Ring eller skriv til sygeplejerske Sanne From og aftal nærmere om hvordan netop din hud skal forberedes. I nogle tilfælde kan det være en ide, at komme i klinikken til en udrensning og frugtsyrebehandling ca. 10 dage inden Acnelan peelingen. I andre tilfælde kan det være selv at forberede huden derhjemme med specielle produkter. Dette aftales individuelt – tlf: 41119858 eller e-mail kontakt@from8240.dk

Behandlingen er en medicinsk behandling af 3 sessioner, der udføres med 15 – 21 dages mellemrum – afhængig af hudens sensitivitet og helingskapacitet.

MESOESTETIC ACNELAN BESTÅR AF 2 TRIN:

Trin 1 (klinikken): Huden afrenses, så produktet kan trænge dybt ned i huden. Den dybderensende og effektive Acnelan maske påføres. Masken er på huden i få minutter, hvorefter den neutraliseres og fjernes. Herefter ligges et form for serums-skjold over, samt en beroligende og fugtgivende maske.

Trin 2 (hjemme): Efter behandlingen instrueres du i at anvende de skræddersyede Acnelan produkter derhjemme.

GØR BEHANDLING MED ACNELAN ONDT?

I de 1-3 minutter selve peelingsmasken ligger på huden vil de fleste kunne mærke ubehag indtil masken neutraliseres. Herefter vil huden blot føles varm.

EFTER BEHANDLING MED ACNELAN

Efter behandlingen vil der opstå rødme – dette er helt normalt. Der kan forekomme let frosting i områder med svær acne. Her kan ske en afskalning og efterfølgende opheling ved ca. 5. dagen, og derefter en gradvis bedring. Du ser det endelige resultat efter ca. 6 uger. I den næste uge skal du undgå sol, sauna og svømmehal efter behandling med Acnelan. Derudover skal du undgå efterbehandling med retinol og undgå depilering, voks og fotodepilering i 3 uger.

HVOR OFTE SKAL BEHANDLING MED ACNELAN GENTAGES?

Det afhænger af hvor slem, din akne er. Generelt anbefales det, at du vedligeholder med en enkelt Acnelan behandling hver 3. måned, da akne er hormonelt og kommer indefra. Det er altid godt at holde det nede.

Hjemmepleje efter acnelan behandling:

1. og 2. dag.
Morgen og aften: Rens med Purifying Mousse. Påfør herefter Post Procedure Fast Skin Repair. Brug Dermatological Sun Protection SPF50+ om dagen ovenpå .

3. dag og frem:
Morgen: Rens med Purifying Mousse. Påfør herefter Post Procedure Fast Skin Repair + Dermatological Sun Protection SPF50+

Aften: Rens med Purifying Mousse. Påfør Acne One cremen og afslut herefter fast Post Procedure Fast Skin Repair.
Maske til fornyelse og vedligehold 1 gang om ugen – Pure Renewing Mask og/eller Anti-stress Mask
​Massér Pure Renewing masken forsigtigt ind i huden, så de små korn, som masken indeholder, fjerner urenheder og døde hudceller. Vask grundigt af med lunkent vand og påfør Post Procedure Fast Skin Repair.
Anti-Stress Masken skal også masseres ind i huden, men denne kan man lade sidde på natten over for at beroligere og fugtgive.

Dvs. dine hjemmeprodukter består af 5 ting:
Rens: Purifying Mousse
Creme: Post Procedure Fast Skin Repair
Creme: Acne One
Solcreme: Dermatological Sun Protection SPF50+
Maske: Pure Renewing Mask og/eller Anti-Stress Mask

1 behandling 1200,-
3 behandlinger 3000,-

​Ved køb af 3 behandlinger gives der 15% rabat på alle hjemmeplejeprodukterne.