Mesoestetic Acnelan behandling til uren hud.

Mesoestetic Acnelan®  metoden kombinerer en intensiv medicinsk behandling,  med en komplet serie af hjemmeprodukter. Acnelan Solution fra Mesoestetic er et banebrydende koncept indenfor behandling af akne.

Mange har oplevet at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Derfor tilbyder jeg Acnelan peeling fra Mesoestetic, som er den mest effektive behandling af akne på det kosmetiske marked i dag.

Læs en masse mere om den effektive Acnelan behandling her: https://from8240.dk/acnelan/ 

Mesoestetic Cosmelan behandling - hyperpigmenteringer.

Vil du have en mere ensartet og jævn hud uden hyperpigmenteringer? Så er Cosmelanbehandlingen den helt rigtige for dig. 

Mesoestetic Cosmelan behandling er en af verdens førende professionelle depigmenterende behandlinger – også til mørke hudtyper. Cosmelan metoden er en dobbeltvirkende metode, og indeholder ingredienser med bevidst effekt der virker på ALLE faser i hyperpigmenteringsprocessen. Den fjerner eksisterende hyperpigmentering og regulerer dannelsen af ny pigmentering og giver derfor både kortsigtede og langsigtede resultater. Cosmelan kan anvendes på alle former for hyperpigmentering.

Læs mere om den verdenskendte Cosmelan behandling her:  https://from8240.dk/mesoestetic-cosmelan-behandling/

1 Magic Treatment behandling
90 min

Her arbejdes med microneedling, frugtsyre, lysterapi og oxygen.

Behandlingen fjerner/reducerer rynker, fine linjer, acne-ar, ar, grove porer og hyperpigmentering. Huden gendannes og danner ny collagen og elastin. Der tilføres fugt/hyaluronsyre og huden boostes med 90% komprimeret ilt.

I dagene efter en behandling skal huden have masser af fugt og der kan opstå lidt rødme i 1-3 dage efter. Behandlingen udføres ikke i højsommeren.

Tilbydes også som kurforløb med 3 eller 6 behandlinger.  Behandlingerne laves med ca. 3-4 ugers mellemrum. 

Læs mere om Magic Treatments: https://from8240.dk/elementor-5360/

Mesoestetic Mesoéclat -
The Red Carpet Treatment

Intensiv opstrammende anti age peeling, som også virker sammentrækkende på grovporet hud og kickstarter trist grå hud.

Mesoéclat kan anvendes som en enkeltstående behandling eller som et kurforløb på 5 behandlinger.

Denne behandling må ikke sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre. Behandlingen er ikke en velvære behandling men den giver dig et kæmpe resultat!

Allerede en uge efter første Mesoeéclat behandling vil din hud have en helt ny glød. Porer og rynker er mildnet, poser ved øjne strammet mere op og huden er silkeblød.

Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner som forynger og vedligeholder huden.

Monteil frugtsyrebehandling 60 min. eller DELUXE 75 min.

Frugtsyre stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader. 

Acne reduceres synligt og betændelsestilstand bliver bragt i balance og normaliseres. Blodcirkulationen øges, og træt og trist hud bliver forbedret og får tilført friskhed.

Hvis du vælger DELUXE behandlingen på 75 min. får du herudover håndmassage, håndmaske, øjenmaske, nakke og hovedbundsmassage.

Efter behandlingen får du en kildevand/danskvand.

Monteil ansigtsbehandling
60 min. eller DELUXE 75 min.

Med udgangspunkt i din huds behov.

Her skræddersyer jeg en vidunderlig ansigtsbehandling efter din huds behov med de lækreste Monteil produkter.
Hvis du vælger DELUXE behandlingen på 75 min. får du herudover håndmassage, håndmaske, øjenmaske, nakke og hovedbundsmassage.

Efter behandlingen får du en kildevand/danskvand.

Oxygenbehandling
60 min. eller DELUXE 75 min.

Booster din hud og giver ny vitalitet, små rynker og linjer udviskes.
Øger hudens elasticitet og spændstighed.
Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden. Serum indsluses med luft og derefter masseres serum ned med 90 % komprimeret ilt.

Ved en DELUXE behandling på 75 min. får du også behandling med frugtsyre, håndmassage, håndmaske, hovedbundsmassage og biofiber ansigtsmaske.

DU’LAC
Der bliver desværre ikke tilbudt Du’Lac behandlinger i øjeblikket i klinikken. Vi håber på snart at kunne tilbyde behandlingen igen. Dette skyldes ny lovgivning på området. 

Beauty Gua Sha ansigtsbehandling

60 min. eller DELUXE 75 min.

En helt unik og helt utrolig behandling til rynker, lift, uren hud, mørke og trætte øjne, og meget mere. Behandlingen skræddersyes, så den passer netop til din hud. En behandling til alle hudtyper og til alle aldersgrupper. Behagelig og effektiv.

Hvis du vælger DELUXE behandlingen på 75 min. får du herudover håndmassage, håndmaske, øjenmaske, nakke og hovedbundsmassage. 

Efter behandlingen får du serveret en danskvand/kildevand.

Even Out Skin Glow

Med denne fantastiske behandling arbejdes der forsigtet med nano-nåle en fugtgivende serum ind i huden med en lille smule pigment.  Der er INGEN smerte, ubehag eller bivirkninger ved Even Skin Glow behandlingen. I denne behandling anvendes også frugtsyre, oxygen og en unik Biofiber maske. 

Behandlingen forbedre hudenfarven og gløden i din hud. Den vil fremstå mere glat og ungdommelig. 

Hvis du vælger et kurforløb med 6 behandlinger vil du få en synligt mere ensartet og fugtet hud, samt have fået reduceret linjer og rynker.  

Efter behandlingen får du serveret en danskvand/kildevand. 

Økologisk ansigtsbehandling
60 min. eller DELUXE 75 min.

En helt unik og helt utrolig behandling til rynker, lift, uren hud, mørke og trætte øjne, og meget mere. 

Behandlingen skræddersyes, så den passer netop til din hud. En behandling til alle hudtyper og til alle aldersgrupper. Behagelig og effektiv.

Ved at vælge en DELUXE behandling får du herudover håndmassage, håndmaske, øjenmaske, nakke og hovedbundsmassage.

Efter behandlingen får du serveret en danskvand/kildevand.