ACV Forte – Nyt helende middel

Naturligt vidundermiddel til problematisk hud, som alle kan tåle.

ACV Forte fra Pandhy’s er et nyt helende middel til problematisk hud; akne, psoreasis, eksem, indgroede hår, sår.

Cremen indeholder 20% æblecidereddike, som er et kraftfuldt hudmiddel. Æblecidereddike hjælper med at fremme blodcirkulationen i huden, regulerer hudens PH-balance og fjerner døde hudceller. Herudover har æblecidereddike også en helende effekt på huden.

Cremen indeholder Litsea cubea olie, som er en kinesisk vidunder olie mod infektion og inflammation. Olien virker antiseptisk, sammentrækkende og opfriskende på huden. En meget helende olie, som er velegnet til alle hudtyper.

I ACV Forte er der også Tea Tree Oil, som kommer fra træet Melaleuca Alternifolia, der kun vokser i Australien. Olien er i årtusinder blevet anvendt som naturmedicin og bliver i dag brugt mod symptomerne på rigtig mange forskellige hudlidelser. Tea Tree oil virker antiseptisk og anti-inflammatorisk, hvilket vil sige, at den med sin bakteriedræbende virkning er effektiv mod bumser og udbrud. Sidst men ikke mindst, er olien god til, at lindre kløe og irritation, som ofte følger med forskellige hudproblemer.

Kokosolien i ACV Forte er med til at reparere og forsejle hudbarrieren. Kokosolie indeholder en masse mineraler og A-Vitamin, som huden elsker.

Mentholen i ACV Forte har, udover en anti-bakteriel virkning, en kølende effekt på huden, som kan være fantastisk når huden er irriteret.

Udover at jeg selv er meget henrykt over denne creme, så får jeg fantastiske tilbagemeldinger fra mine kunder. Allerede nu kan jeg se, at ACV Forte nok er ved at blive en af mine bestsellers i klinikken. Effektiv, naturlig og blid creme som alle kan tåle – også børn.

ACV Forte kan bruges af alle aldergrupper og til mange forskellige hudlidelser, som f.eks. acne, eksem, irriteret hud, indgroede hår, sår m.m.

Udover cremens fantastiske virkning på huden, så har den også en fantastisk pris – kun 199,- for 50 ml.

Hvis du har slem acne, så vil jeg også klart anbefale Monteil’s AHA Creme, som også kan findes på webshoppen.

HUSK altid at rense huden 2 gange dagligt og exfoliere (fjerne døde hudceller) 2-3 gange om ugen. Jeg anbefaler en af Monteil’s vidunderlige enzympeelinger. Disse enzympeelinger fjerner de døde hudceller med enzymer frem for med korn, som kan være meget hårdt for huden.