Elektrokosmetik med Du’Lac

Smuk hud med Du’lac Renew

Hvis huden er præget af karsprængninger, pigmentpletter, talgknopper, leverpletter, hudgevækster, vorter, blodsøer, spidernæves, skintaks, eller modersmærker, giver det et uroligt hudbillede, som gør at man ser ældre ud.

Alle disse forskellige ting kan sygeplejerske Sanne From vha. elektrokosmetik hjælpe dig af med eller forbedre. Vha. Du’Lac Renew slettes tidens spor – Du’Lac kan kaldes hudens viskelæder. 

Du’Lac metoden er en af de mest gennemtestede metoder. Den har været benyttet i Danmark i mere end 25 år og efterlader huden med et minimum af ar.

Her kan du se nogle resultater fra klinikken efter kun 1 behandling. Typisk skal der 1-3 behandlinger til, alt efter hvad der behandles. I mange tilfælde er der kun tale om 1 behandling.

 

         

 

   
Efter behandlingen

Huden skal være hel og uden sår før en behandling. Der dannes sårskorpe på det behandlede område efter Du’Lac behandlingen. Det er vigtigt at denne skorpe får lov til at sidde i 7-10 dage og at den selv falder af. Jo længere tid skorpen sidder, jo smukkere resultat. Pil ALDRIG i skorpen! Ved behandling af små karsprængninger, vil der ikke danne sig en skorpe, blot lidt rødme.

Vent med at peele området til huden er helet helt. Gå ikke i svømmehal eller spa før skorpen er faldet af, da dette opløser skorpen tidligere, og vær forsigtig når du tørrer området efter bad.

Det behandlede område smøres med et tyndt lag Nutrisma heal up olie, fem gange dagligt i 28 dage. Ved svær opheling (rygere, ældre, behandling på arme og ben) brug Heal Up olie i 8 uger.

24 timer efter Du’Lac skal du undgå fysisk aktivitet.

Undgå sol på det behandlede område i 30 dage og anvend derefter sun-block.

 

Sådan foregår behandlingen – enkel og effektiv.

Behandlingen er enkel og hurtig. En steril, varm nål benyttes, og der opstår ingen blødning overhovedet. Et lille sår vil være at se på overfladen af huden.

Behandlingen koster 645,-

Nutrisma Oil til efterbehandling 49,-

 

 

 

Alle modersmærker skal tjekkes ved lægen inden behandlingen påbegyndes i klinikken.