Mesoéclat peeling

Mesoéclat peeling

Mesoéclat behandlingen fra Mesoestetic er en effektiv behandling med øjeblikkelige og varige resultater – også kendt som “The red carpet treatment”. Anti-ageing uden botox og filler. 

Mesoéclat reducerer linjer og rynker, fugter i dybden, stimulerer kollagen og elastin, og har en effektiv anti-oxidant effekt.
I behandlingen anvendes først  en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, for at optimerer penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. Disse aktive ingredienser er nærende med masser af antioxidanter der stimulerer elastin og kollagen dannelsen. Herefter påføres den specielle crystal fiber mask der fugtgiver, lindrer og regenererer huden. 

Suverænt løft til slap og rynket hud. Behandlingen virker også sammentrækkende på grovporet hud og kickstarter trist grå hud.

Mesoéclat kan anvendes som en enkeltstående behandling eller som en kur.

Dette er en klinisk behandling og må ikke sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre. Behandlingen er ikke en velvære behandling, men den giver dig et synligt resultat. Allerede en uge efter første behandling vil din hud have en helt ny glød. Porer og rynker er reduceret og huden vil føles blødere og glattere. 

Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner som forynger og vedligeholder huden. 

Du må ikke gå i sauna,  tage i svømmehallen eller påføre make-up i 24 timer efter behandlingen.

HUSK solfaktor SPF50 hver dag, da huden altid bliver mere lysfølsom efter kemiske peelinger. 

For at få behandlingen er det nødvendigt at købe special produkter til brug efter behandlingen, da de indgår som en del af behandlingen og helingsprocessen. Ved brug af hjemmeprodukterne undgår man også eventuelle allergiske reaktioner og opnår et flot og holdbart resultat.

Efter behandlingen vil huden først føles lidt stram efter behandlingen, derefter kan der forekomme lidt afskalling. Det kan være en ide, at man får behandlingen onsdag eller torsdag, for så vil den eventuelle afskalling hovedsagelig foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.

Hvis du ikke skaller, er det ikke det samme som at behandlingen ikke virker. Det er blot et tegn på, at din hud er vant til syre-ingredienser, Retinol eller A-vitamin. 

Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner, skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes.

Dette produkt/behandling er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE og godkendelsesnummer og hos Klinik From8240 kan du være 100% sikker på at behandlingen altid bliver udført korekt af sygeplejerske og indehaver Sanne From. 

1 behandling 1100,-

5 behandlinger 4600,-

Køber du et kurforløb vil du få 10% på alle Mesoéstetics produkter. 

Mesoeclat Cream er en creme som indeholder koncentrerede aktive stoffer, der har en anti-age effekt på huden. Cremen har en opstrammende effekt på huden, kollagen produktionen vil øges og hudtonen bliver forbedret.  Huden genopretter gradvist et sundere udseende. For optimalt resultat bruges cremen til hjemmebrug for forsat at forbedre hudens kvalitet efter den professionelle mesoéclat-behandling.

Hvordan bruger du Mesoeclat Cream:

  • Påføres efter din fortrukne rens og tonic.
  • Påføres om aftenen.

Aktive ingredienser: 

  • Kojic syre: Ensarter og lysner pigmentskjolder.
  • Laktokin: Genopretter stresset og moden hud.
  • Aldonine: Forhindrer og beskytter huden mod udvendige og indvendige angreb, forbedrer elasticiteten og fastheden af huden.