Elementor #6914

Flere før og efter billeder

Alt permanent make up i Klinik From8240 udføres af sygeplejerske og kosmetisk tatovør Sanne From, som er TAST registreret og godkendt af sikkerhedsstyrelsen (kosmetisk tatovør – TATO-89945). Alle farver der anvendes i klinikken er Reach godkendte og maskinerne er nogle af de bedste på markedet.   

Der er mange følelser i spil når det kommer til at tatovere i ansigtet. De fleste er utrolig nervøse, hvilket er ganske forståeligt. Du skal sørge for at vælge en behandler som du har tillid til og har en kemi med.
Det er et samarbejde mellem kunde og behandler der skal til, for at få det bedste resultat. 
Du skal turde sige hvad du tænker og mener, men du skal også være lydhør overfor hvad din behandler siger der kan lade sig at gøre. For vores hud er forskellig og det er derfor vigtigt, at din behandler kan rådgive dig til, hvad den bedste løsning for dig er. 

Ovenfor kan man se før billede, et billede lige efter 2. behandling og til sidst, et billede af denne smukke kvinde med de færdige bryn. Det har løftet hele ansigtet og vi er begge tilfredse med resultatet. 

Selvom man kalder det permanent make up, burde det egentlig kaldes semipermanent make up.
Hvis ellers du vælger en dygtig behandler, som ligger farven i det rigtige hudlag, så vil farven falme med tiden. Derfor anbefales en touch up behandling 1-2 år efter. 

Som man kan se på billederne ovenfor, så er permanent make up for alle. Her er 2 kvinder hvor den ene er i halvtredserne og den anden i tyverne.  Den ældste kunde jeg har haft i klinikken var 88 år. Jeg tatoverer på kvinder over 18 år. 

På den første uge efter behandlingen, vil farven aftage med ca. 50%. Derfor er det oftest markant lige efter behandlingen, men farven vil ALTID aftage, Når det kommer til Permanent make up kræver det tålmodighed. Der går flere måneder før du har det endelige resultat. 

Her er både eyeliner/vippefortætningen og bryn permanent make up. Vippefortætningen er her er ca. 1 år gammel.

Brynene her er efter en nylavet touch up, hvorfor de er lidt “hårde” i udtrykket. 1 uge efter behandlingen er de mere “bløde” og naturlige. 

Hvis vipperne her lige får en omgang sort farve, vil kunden slet ikke have behov for, at tage mascara på i hvordagen.