Magic Treatment

Klinik From8240’s signatur behandling

Magic Treatment 

Alle behandlinger udføres af sygeplejerske Sanne From

Når du vælger en Magic Treatment hos From8240, vælger du det ultimative boost til din hud. Hvis du ønsker at behandle hyperpigmenteringer, ar eller dybere linjer, kræver det et kurforløb på 4-6 behandlinger. Men allerede efter 1 behandling vil du kunne mærke og se en forskel på din hud.

Behandlingen tager 90 min. og består af:

  • Afrens
  • Enzympeeling
  • Dybderens
  • Frugtsyre
  • Microneedling med de valgte nåle, samt valgte specialserum. Nåle og serumen bliver valgt udfra hvad problem der skal behandles. Formålet med at anvende nåle er, at generere nyt kollagen og elastin, hvilket giver glattere, fastere og mere tonet hud. Hudens naturlige helingsproces sættes ind med det samme.
  • Udover at nålene arbejder serumen ind i huden, anvendes der også Oxygen, samt et lufttryk til at presse serumen yderligere ind. De tusinde vis af små kanaler nålene har lavet, gør det muligt, at tilføre huden væsentlig mere specialserum, end en hud normalt kan absorbere ved en “normal ansigtsbehandling”.
  • Herefter ligger man en special hydrerende biofiber cellulose maske.
  • Lysterapi i ansigt og på hals. F.eks. med orange lys, som virker til detox af lymfesystemet, lysnende og reducering af pigment, reducering af arvæv.Som afslutning tilføres en helende, naturlig olie med masser af E-vitamin.
  • Denne olie anbefales at anvende efter behandlingen og kan købes i klinikken.

Efter behandlingen vil der opstå rødme i 1-3 dage. Huden skal tilføres masser af kærlighed i tiden efter vha. masser af fugt. Nogle gange kan huden pludselig blive utrolig tør, men dette er helt okay og ganske normalt. Tænk på det som om, at du skifter ham og alle de nye, sunde hudceller kommer til overfladen og skubber de gamle væk.

Det er meget vigtigt at anvende faktor 50 efter behandlingen og holde sig væk fra solen. Af denne årsag tilbyder jeg ikke Magic Treatments i højsommeren.

Der skal gå 2-4 uger imellem behandlingerne.

Under hele behandlingen er der tid til, at snakke om den optimalehjemmepleje og give gode råd til netop din hud.

Priser:

1 behandling 1650,-

3 behandlinger 4500,-

6 behandlinger 8500,-

Køber du et kurforløb vil du få 20% på de hjemmeplejeprodukter du måtte tilkøbe.