Mesoestetic Cosmelan behandling mod hyperpigmenteringer

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, ogsåselvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Mesoestetic Cosmelan behandling er en af verdens førende professionelle depigmenterende behandlinger – også til mørke hudtyper. Cosmelan metoden er en dobbeltvirkende metode, og indeholder ingredienser med bevidst effekt der virker på ALLE faser i hyperpigmenteringsprocessen. Den fjerner eksisterende hyperpigmentering og regulerer dannelsen af ny pigmentering og giver derfor både kortsigtede og langsigtede resultater. Cosmelan kan anvendes på alle former for hyperpigmentering og til alle fototyper.

Til Cosmelan behandlingen får du et komplet hjemmeplejesæt til tiden efter behandlingen.

Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Behandlingen giver mulighed for effektivt at fjerne hyperpigmenteringer, samt give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.
Cosmelan® Depigmentation behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, PIH (post inflammatorisk hyperpigmentering) efter f.eks. acne eller medicinering.

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes udseende, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter ca. 7-10 uger (lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonuseffekt reducerer Cosmelan talg-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmentforandringer.

Mesoestetic Cosmelan® Depigmentation behandlingen består af 2 trin; Trin 1 i klinikken består af en dybdegående konsultation samt behandling med den effektive pigment reducernede maske ”Cosmelan 1”og trin 2 der er hjemmebehandlingen.

Cosmelan® Depigmentation behandlingen er baseret på den effektive pigmentreducerende maske ”Cosmelan 1”. Masken er en peelings maske, der effektivt sørger for at afstøde de pigmentfyldte celler, der hentes fra de dybere lag, samtidig virker
den som tyrosinase inhibitor, og forhindre dermed ny pigmentdannelse. Masken er den centrale del i behandlingen.
Masken skal påføres i klinikken og skal forblive på huden i 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Hjemme behandlingen består af nøje tilpassede produkter, til fortsat effektivt at begrænse nydannelse af pigmentering.
Cosmelan® 2 har både en depigmenterende og pigment regulerende effekt, idet den går ind og regulerer dannelsen af melanin i melanocytterne. Den er nødvendig, og nøglen til effektiv behandling og fortsat kontrol af resultaterne opnået med behandling med Cosmelan® 1.
Cremen påføres i et tyndt lag over hele ansigtet, lad sidde og absorberer i ca. 5 minutter. Den skal ikke tørres eller vaskes af.

Melan Recovery er en creme specielt til at reducerer den rødmen og genopbyggelse af hudens lipide lag og anvendes altid efter Cosmelan® 2. Cremen masseres blidt ind i huden til den er absorberet. Melan 130+ pigment control er specielt udviklet til at beskytte mod alle slag stråling vi udsættes for i hverdagen; UVA, UVB, HEV og IR og er nødvendig for at undgå aktivering af melanocytterne og dermed forhindre nydannelse af pigmentering. Den indeholder pigment der giver huden en naturlig glød, og som hjælper med at udligne hudtonen. Udover de 3 ting der er i hjemmeplejesættet, er det vigtigt at rense i rensen Hydracream Fusion fra Mesoestetic.
Hydra-vital factor K anbefales også hvis der er nogle område (f.eks. omkring munden) som bliver meget irriteret og følsomme. Her holder man så pause med Cosmelan 2 og andvender Hydra-Vital factor K i 3-4 dage til huden har det bedre.
Mesoestetic Anti-stress Masken anbefales til at få ro på huden og Ha Densimatrix Fugt serum anbefales hvis man ønsker at tilføre en masse fugt til huden.

Det anbefales IKKE at bruge andre produktermærker under Cosmelan behandling for at undgå risiko for overreaktion.