Ny serie fra Monteil

Monteil Feel Satin

Monteil har lanceret deres nye serie Feel Satin i 2019, som allerede har vundet priser verden over. Serien indeholder en dagcreme, natcreme, øjenserum og serum.

Ved den internationale skønhed-og apotekermesse ‘Cosmofarma’ i Italien løb den nye FEEL SATIN-serie med pladsen i kategorien INNOVATION. 

Det er ikke førstse gang at Monteil vinder priser. De har for et par år siden også vundet Nobel’s pris inden for DNA teknologi.

Monteil blev grundlagt i 1936 af Germaine Monteil. Monteil samarbejder med Brain AG, der er et europæisk pioner firma indenfor bioteknologi.

Den nye serie Feel Saitn er en multidimensionel anti-aging serie med øjeblikkelig virkning – utrolig EFFEKTIV mod de første synlige tegn på aldring!

Alle formler i serien Feel Satin er baseret på NEW SKIN COMPLEX – et helt nyt spark til huden.

New Skin Complex er en unik, koordineret kombination af aktive ingredienser og udvalgte luksuriøse råmaterialer. Den effektive anti-aging formel stimulerer flere vitale funktioner i huden og modvirker dermed alle årsagssygdomme i hudens aldring. En ideel koncentration af de aktive bestanddele opnår samtidig en symbiotisk effekt i forskellige lag af huden.

Produkterne i serien Feel Satin føles alle silkebløde på huden og har en fantastisk blid og behagelig duft.

Super Food næringsstofferne er tilført for at stimulere en intensiv regenerering og bæredygtig forebyggelse af for tidlig aldring af huden. Cremerne giver langvarig fugt og stimulerer kollagen og hyaluronsyntesen. Dagcremen er derudover skøn at ligge make up ovenpå.

Feel Satins silkebløde pleje giver en øjeblikkelig effekt for reduktion af fine linjer. New Skin Complex giver huden vigtige næringsstoffer og masser af fugt, beskytter mod miljøpåvirkninger og stimulerer metabolisme og cellefornyelse.

Den effektive Eye Roll On serum køler behageligt omkring øjenomgivelserne, giver masser af fugt, er nem at anvende og udglatter huden omkring øjnene. Eye Roll On serum påføres det rene øjenområde om morgenen og om aftenen.

Er du mere nysgerig på Monteils nye revolutionerende serie Feel Satin kan du finde den på webshoppen eller i klinikken.