Permanent Makeup er for alle

Permanent makeup er for alle.

Vi er alle forskellige og kan lide forskellige look. Nogle kan lide det meget naturlige look, hvor andre kan lide det mere markante. Heldigvis er vi forskellige og alt (næsten) kan lade sig at gøre.

Jeg gør rigtig meget ud af, at finde ud af hvad kunden ønsker og har af forventninger. Derfor har jeg også mange forskellige farver til både bryn og læber, så jeg har muligheden for at ramme lige præcis det look kunden ønsker.

Jeg starter altid med at tegne op på huden inden behandlingen og påbegynder først behandlingen når kunden og jeg er blevet enige om form og farve. Jeg rådgiver udfra, hvad jeg mener vil klæde kunden og passer til kundens ansigt, stil, hud- og hårfarve.

Farverne jeg anvender til PMU, er de såkaldte A farver, som alle er allergitestede, EU certificerede og godkendte. Samme farver anvendes på flere privathospitaler rundt om i Danmark, til f.eks. rekonstruering af brystvorter ved kræftpatienter.

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Pigmenterne arbejdes ind i hudens midterste lag med en lille nål. Jeg har 7 forskellige nåle alt efter hvad der skal laves (bryn, eyeliner eller læber) og hvad det er for en hud der skal arbejdes med. 

Betegnelsen “permanent” makeup er faktisk en smule misvisende, da pigmenterne fra permanent makeup falmer med tiden, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer. Det burde egentlig blive kaldt semi permanent makeup. Al “permanent” makeup skal friskes op med en touch up behandling efter 1-2 år (2600,-). 

At ligge farven rigtigt i huden og undgå at tatovere for dybt, kræver en dygtig behandler med en god uddannelse og masser af erfaring. Hvis farven arbejdes for dybt ned i huden, vil den typisk hurtigt få en træls farve, som er svær at korrigere. 

Jeg hjælper mange kvinder som kommer med gamle grimme bryn, men nogle gange er det desværre nødvendigt at få dem fjernet med laser. Er du i tvivl om dine bryn kan “reddes” eller om de skal fjernes, så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@from8240.dk eller på sms på tlf: 41 11 98 58.

Lidt om mig - Sanne From

Mit navn er Sanne From og jeg er 37 år. Jeg blev uddannet sygeplejerske i 2011. Efter at have fået 3 dejlige børn, valgte jeg i 2016 at videreuddanne mig indenfor hudpleje, samt andre kosmetiske behandlinger. I 2017 åbnede jeg så Klinik From8240. 

I 2019 begyndte jeg at uddanne mig til kosmetisk tatovør hos Bente Jensen. Bente var en af de første der startede med permanent make up i Danmark for over 30 år siden. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg elskede at tatovere og besluttede mig for at koncentrere mig om hudplejen og tatoveringen i klinikken. Jeg følger med tiden og tager ofte nye kurser indenfor begge områder. 

At tatovere er et håndværk, hvor det udover ens teknik, er alt afgørende at man kan se hvad der passer til den enkelte kvinde. Og herefter hvad der kan lade sig at gøre. Der er ikke en eneste hud der er ens og det skal der hele tiden tages hensyn til. Der er ikke en eneste opgave der er ens når man snakker permanent make up og det elsker jeg. 

Jeg går ALDRIG på kompromis og tilbyder kun det bedste til mine kunder. Alle mine behandlinger udføres med  kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup. Alle farver er REACH godkendte efter de nye regler. Jeg er TAST godkendt kosmetisk tatovør og er godkendt af sikkerhedsstyrrelsen. Jeg har 440 timers selvbetalt uddannelse, samt lovpligtigt hygiejnekursus. 

Sørg altid for at tjekke op på dette når du skal vælge en behandler. Dette kan du tjekke på https://www.sik.dk/registre/autorisationsregister

Selve behandlingen

Hos Klinik From8240 køber man altid en samlet pakke med 2 behandlinger inkl. hjemmeplejen der skal smøres på efter behandlingerne. I langt de fleste tilfælde er 2 behandlinger nok, men i visse tilfælde skal der en ekstra behandling til. Dette kan f.eks. ske hvis huden er meget fedtet eller hvis man får blodfortyndende medicin. En fair pris for 3. behandling aftales altid udfra hvor meget der mangler.

Når du kommer til klinikken for din behandling, starter man altid med en forventningssamtale. Herefter får man bedøvelse på. En samtykkeerklæring læses igennem og underskrives.

Når bedøvelsen har fået lov til at virke, begynder jeg at tegne op. Behandlingen starter først når man har godkendt formen.  Her tegner vi brynene op i en form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt formen og der er valgt den rigtige farve og nuance, tilføres huden farven med den mikrofine nål. Selve teknikken vælges efter hvad der vil give det bedste og mest naturlige resultat.

 

 

 

Ophelingsfasen

Det er meget vigtigt at understrege, at ikke 2 helingsforløb er ens. Således kan man heller ikke forudsige, hvor meget af pigmentet/farven huden frastøder v. 1. behandling. Nogle gange syner det nærmest, at alt farven fra behandlingen er væk, men den er ikke væk. Farvepigmenterne er gemt i huden, så ved 2. behandling bliver farven.

Efter behandlingen vil der sidde en del overskudsfarve på det behandlede område, samt rødme. Dette kan få resultatet til at se voldomt ud og nogle går lidt i panik, da det ikke var det de ønskede. Men gå ikke i panik – bevar roen, for det skal nok blive godt.

De næste dage danner huden en lille sårskorpe, hvilke kan få resultat til at se mørkere ud.

Det er VIGTIGT at du anvender hjemmeplejen efter anvisningerne.

Efter 5-8 dage falder såret af og ny panik kan komme – hvor er alt farven henne? Bare rolig, farvepigmenterne er i huden. De bevæger sig i løbet af et par uger roligt op mod hudens overflade og bliver igen synlige. Men husk, at der ALTID skal endnu en behandling til efter ca. 1 måned.

Det er vigtigt at huske på, at det IKKE er et lærred der bliver arbejdet på, men LEVENDE væv. Derfor kan ophelingsforløbet aldrig dikteres. Det er dit væv og din krop der dikterer forløbet, samt din anvendelse af den udleverede aftercare.

VIGTIGT!!! Du må ikke gå at røre eller pille ved området. Hvis du trækker sårskorpen af, vil du trække noget af farven med og helingen bliver sat tilbage til nul.

Bryn

Mange kvinder er trætte af deres bryn fordi, at de er ujævne, hullede, overplukkede bryn. Med permanent makeup kan man give brynene fylde, form og symmetri.

Når du kommer til klinikken, starter behandlingen altid med en forventningssamtale. Her tegner vi brynene op i en form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt formen og der er valgt den rigtige farve og nuance, tilføres huden farven med den mikrofine nål. Selve teknikken vælges efter hvad der vil give det bedste og mest naturlige resultat.

I alle vores priser, er inkluderet konsultationssamtale, 1. behandling, samt en touch up behandling efter 1 måned. Dit endelige resultat ses altså først ca. 1 – 2 måneder efter første behandling. Det vil altid virke voldsomt lige efter første behandling, og det er meget vigtigt, at man ved dette IKKE er det endelige resultat. Farven du ser lige efter 1. behandling aftager/blegner i løbet af 14 dage med 50%. Derudover vil der altid være lidt rødme og hævelse i området.

Undgå sol, sauna og svømmehallen i mindst 14 dage.

De skånsomme pigmenter indarbejdes herefter i hudens midterste lag. Permanent makeup er ikke det samme som en almindelig tatovering og gør heller ikke ondt på samme måde. Du bliver altid bedøvet i området der arbejdes på, både ved bryn, eye-liner og læber. Sygeplejerske og behandler Sanne From skifter også løbende behandlingsområde, så huden skånes mest muligt.

Din hud kan godt blive ekstra følsom, efter du har fået udført permanent makeup. Det anbefales derfor, at du altid bruger en høj solfaktor når du solbader. Herved sikrer du, at huden ikke opheder ekstra pga. pigmenterne.

Dyrker du meget motion de første 14 dage efter behandlingen, kan det påvirke holdbarheden af din permanente makeup. Almindelig moderat motion anbefales derfor i stedet.

Inden behandling med pmu, skal du ikke indtage store mængder af hvidløg, fiskeolier og ingefær i en uge optil behandlingen. Dette skyldes, at disse ting virker blodfortyndende.

Hvis du indatger blodfortyndende medicin, skal du holde pause med dette. Spørg din læge hvordan dette kan gøres.

Du må ikke klø i det behandlede område efter behandlingen. Smør istedet efterbehandlingen på.

Resultatet kan IKKE betragtes som færdigt efter 1. behandling. Ved 2. behandling, touch up, foretages korrektioner, hvor farve og facon bliver genoptegnet.

Eyeliner

Hvis du ser dårligt, ikke gider bruge tid på make up, har allergi overfor makeup eller dyrker meget sport og lever et aktivt liv, er en permanent eyeliner den perfekte løsning for dig.

Eyelineren kan laves lige efter dit ønske. En smuk permanent eyeliner skal definere dine øjne og få  dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Man lægger eyelineren helt tæt og meget præcist langs vippekanten. Man kan vælge kun at lægge eyelineren langs den øvre eller nedre vippekant. Ved langt de fleste anbefales, at man lægger den både foroven og forneden for at få det bedste resultat.

I alle vores priser, er inkluderet konsultationssamtale, 1. behandling, samt en touch up behandling efter 1 måned. Dit endelige resultat ses altså først ca. 1 1/2 – 2 måneder efter første behandling. Det vil altid virke voldsomt lige efter første behandling, og det er meget vigtigt, at man ved dette IKKE er det endelige resultat. Farven du ser lige efter 1. behandling aftager/blegner i løbet af 14 dage med 50%. Derudover vil der altid være lidt rødme og hævelse i området.

Undgå sol, sauna og svømmehallen i mindst 14 dage.

De skånsomme pigmenter indarbejdes herefter i hudens midterste lag. Permanent makeup er ikke det samme som en almindelig tatovering og gør heller ikke ondt på samme måde. Du bliver altid bedøvet i området der arbejdes på, både ved bryn, eye-liner og læber. Sygeplejerske og behandler Sanne From skifter også løbende behandlingsområde, så huden skånes mest muligt.

Din hud kan godt blive ekstra følsom, efter du har fået udført permanent makeup. Det anbefales derfor, at du altid bruger en høj solfaktor når du solbader. Herved sikrer du, at huden ikke opheder ekstra pga. pigmenterne.

Dyrker du meget motion de første 14 dage efter behandlingen, kan det påvirke holdbarheden af din permanente makeup. Almindelig moderat motion anbefales derfor i stedet.

Inden behandling med pmu, skal du ikke indtage store mængder af hvidløg, fiskeolier og ingefær i en uge optil behandlingen. Dette skyldes, at disse ting virker blodfortyndende.

Hvis du indatger blodfortyndende medicin, skal du holde pause med dette. Spørg din læge hvordan dette kan gøres.

Du må ikke klø i det behandlede område efter behandlingen. Smør istedet efterbehandlingen på.

Resultatet kan IKKE betragtes som færdigt efter 1. behandling. Ved 2. behandling, touch up, foretages korrektioner, hvor farve og facon bliver genoptegnet.

Læber

Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning. Når man får shinet sine læber op med permanent makeup, giver det fantastiske resultater med ren anti-ageing effekt.

Har du prøvet at have et forkælelsessår (herpes), så er det MEGET VIGTIGT, at du går til lægen og får udskrevet Aciclodan tabletter, som tages 2 dage før behandlingen, samt 4 dage efter behandlingen. Dette skal også gøres selvom du kun har prøvet at have det få gange i dit liv. 

Sygeplejerske Sanne From starter altid med at tegne dine læber op, så du kan se og godkende formen inden behandlingen starter. Ujævnheder i læbekonturen rettes til så du får et symmetrisk og harmonisk resultat.

Behandlingen går først igang når den perfekte form og farve er valgt.

I alle vores priser, er inkluderet konsultationssamtale, 1. behandling, samt en touch up behandling efter 1 måned. Dit endelige resultat ses altså først ca. 1 1/2 – 2 måneder efter første behandling. Det vil altid virke voldsomt lige efter første behandling, og det er meget vigtigt, at man ved dette IKKE er det endelige resultat. Farven du ser lige efter 1. behandling aftager/blegner i løbet af 14 dage med 50%. Derudover vil der altid være lidt rødme og hævelse i området.

Ved læber kan der opstå små “blå mærker” blå læberne, som er væk i løbet af en uges tid.

Undgå sol, sauna og svømmehallen i mindst 14 dage.

De skånsomme pigmenter indarbejdes herefter i hudens midterste lag. Permanent makeup er ikke det samme som en almindelig tatovering og gør heller ikke ondt på samme måde. Du bliver altid bedøvet i området der arbejdes på, både ved bryn, eye-liner og læber. Sygeplejerske og behandler Sanne From skifter også løbende behandlingsområde, så huden skånes mest muligt.

Din hud kan godt blive ekstra følsom, efter du har fået udført permanent makeup. Det anbefales derfor, at du altid bruger en høj solfaktor når du solbader. Herved sikrer du, at huden ikke opheder ekstra pga. pigmenterne.

Dyrker du meget motion de første 14 dage efter behandlingen, kan det påvirke holdbarheden af din permanente makeup. Almindelig moderat motion anbefales derfor i stedet.

Inden behandling med pmu, skal du ikke indtage store mængder af hvidløg, fiskeolier og ingefær i en uge optil behandlingen. Dette skyldes, at disse ting virker blodfortyndende.

Hvis du indatger blodfortyndende medicin, skal du holde pause med dette. Spørg din læge hvordan dette kan gøres.

Du må ikke klø i det behandlede område efter behandlingen. Smør istedet efterbehandlingen på. Smør, smør og smør. 

Resultatet kan IKKE betragtes som færdigt efter 1. behandling. Ved 2. behandling, touch up, foretages korrektioner, hvor farve og facon bliver genoptegnet.